Thursday, February 10, 2011

lagi ketat lagiiiiiii sedap!.......arrghhhhhh...

ceh ceh ceh... sambil membasuh tangan, Puan Bananas mengomel2 dengan wajah yang cumil, hampir saja luruh isi2 jari Pn Bananas yg halus dan mulus itu akibat ditonyoh2 dengan span. Sambil mengelap2 tangan Pn Bananas kembali mengadap Mac Book Air.





Screen berwajahkan blog biru yg gempak dengan tajuk ajer lucah abes sehingga memaksa sesiapa yg terbaca tajuknya berlumba2 dengan stim utk membaca tp last2 terkulai ditengah jalan umpana stim yang gagal klimaks.-kembali ditatap Pn Bananas, Huh!! sambil mencebik bibir yg secantik delima merekah disapu lipstik Chanel menjuih2... mata Pn. Bananas menjeling Hits blogs biru itu..enam ribu lebey tu!!!! ampesh!! publisiti murahan dengan tajuk seks murahan jer dah buleh dpt hits cenggitu!.. blog ai yg sungguh ilmiah tak hits camtu plak...bisik ati Pn Bananas...





Tetiba mouse Pn.Bananas gagal bergerak dengan lancar.. hasil kekerapan mengelik blog biru dengan rakus menyebabkan kelonggaran impak maksima terhadap butang kiri mouse itu.. arrgghhhh!!! mahu saja Pn Bananas menghempas mouse itu..





Tiba-tiba idea briliang menjelma 'tinggg' Pn. Bananas bangun lalu meninjau rakan sekerjaya yg kebetulan sedang bekfes di Pantry, suara rakan sekerjanya yg tenggelam timbul mengesahkan yg beliau akan mengambil masa yg lama disana, Pn Bananas arif benar kalu nada tinggi tetiba pitching menjadi rendah sahih rakan sekerjanya sibuk mengcnnkan seseorang, dengan penuh berhati-hati Pn Bananas menukar mouse loggar itu dengan mouse milik opismate disebelah yg sibuk menganyam ketupat di patry..





Jeng jeng jeng..hasilnya klikan mouse Pn. Bananas menjadi rapat dan ketat semula... Pn. Bananas tersenyum manis... semanis kurma rancangan Ustazah Cakar Hari Hari Mau.


Pn Bananas membetulkan sticker Mac Book Air yg hampir terkeluar ditempek di monitor compaq lama miliknya lalu Pn Bananas mula start menyetelkan kerja opis sambil neuron-neuron kepala hotaknya menyambung memberikan idea cemerlang gemilang utk mengadaptasi tajuk tak ilmiah lagi lucah tapi tak stim milik tuan punya blog biru ke blognya..

5 comments:

Anonymous said...

huh bokan main laju ai klik tetikuih ai datang sini dengan ganas agi rakus, tapi hampehhhhhhhhhhhhh kachiwa kashiwa !!!!!!!!!!!!!

aihetyu bananas !!!!!!!!! ko merampok ke-stiman ku!


yang benar,
*pemilik blog biru yang tertipu BANGGGG (suara garau masuk longkang)

BaNaNaS! said...

buwarhahahahh....

ahkakbatik said...

astagfirullah.... taubat...taubat.....

(iya-iya je aku kelik cepat-cepat...choii.....)

Dayang Noraini said...

:n:

Dayang Noraini said...
This comment has been removed by the author.
:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n:

Post a Comment